Kıyıda köşede parası olanlar bu fırsat kaçmaz! Ucuz arsa satışlarında yeni start: 4500 TL'ye yatırım imkanı

Kıyıda köşede parası olanlar bu fırsat kaçmaz! Ucuz arsa satışlarında yeni start: 4500 TL'ye yatırım imkanı

Milli Emlak'ın ucuza arsa satışları hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayı ihalelerini duyuran şirket, 4.500 TL'ye yeni satış ilanını yayımladı. İşte, Milli Emlak'ın kaçırılmaz arsa fırsatı...

Son zamanlarda birçok kişi arsa yatırımlarına yönelirken, Milli Emlak da yeni ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Uygun fiyatlı yatırım imkanı sunan Milli Emlak, yayınladığı ilanlarla dikkat çekiyor.

Son olarak Kütahya'nın Emet Köyü'nde bir arsayı ilana koyan Milli Emlak, 13 Eylül tarihinde ihalesi gerçekleşecek arsanın fiyatını 4.500 TL olarak belirledi.

KÜTAHYA EMET'DE UYGUN FİYATLI ARSA İMKANI

Milli Emlak, Kütahya'nın Emet köyünde satışa çıkardığı arsayla ilgili şu detayları paylaştı:

Tahmini İhale Bedeli: 4.500 TL

Teminat Bedeli: 1.350 TL

Yüzölçümü: 98,89 m²

İhale Tarihi: 13 Eylül 2023, Saat 15:00

İletişim Bilgileri: Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Telefon: (274) 461 30 09

ct-h-1-ic.jpg

Arsa ihalesine katılmak isteyenler taşınmazın detaylarının yer aldığı dilekçeyle taşınmazın bulunduğu il ve ilçedeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine başvuru yapabilirler. Aynı şekilde internet sitesi üzerinden de başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN