Köprü ve otoyollarda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor! Trafik durma noktasına geldi

İstanbul'da iş saatlerinin sona ermesiyle birlikte trafikte belirgin bir yoğunluk yaşandı. Normalde diğer günlerden biraz daha sakin olan trafik, akşam saat 18.00'den sonra artmaya başladı ve özellikle Boğaz köprülerinin girişlerinde trafik yoğunluğu arttı.

Kurban Bayramı öncesinde tatil veya memleket ziyareti için yola çıkanlar nedeniyle İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu arttı. Mesai saatinin sona ermesiyle birlikte 9 günlük bayram tatili başlarken, Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler köprülerinde Anadolu Yakası'na geçişlerde trafik akışında yavaşlama gözlemlendi.

KÖPRÜ GİRİŞLERİNDE BAYRAM YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

D-100 karayolunda Çağlayan-Mecidiyeköy-Zincirlikuyu bölgesinde, TEM Levent bağlantısında, Anadolu yakasında ise Çamlıca gişeler bağlantılarıyla, Kocaeli yönünde Sultanbeyli civarında aşırı yoğunluk yaşandı.

İSTANBUL İZMİR OTOYOLU'DA HAREKETLİLİK BAŞLADI

Cuma günü mesaisinin ardından İstanbul ve çevre illerden Ege ve Akdeniz bölgelerine hareket eden tatilcilerden dolayı Osmangazi Köprüsü ve otoyolda yoğunluk arttı.

Bağlantı yollarıyla uzunluğu 446 kilometreyi bulan otoyolda özellikle güneye doğru hareket eden tatilciler, zaman zaman Bursa geçişlerinde akıcı yoğunluk oluşturuyor.

Tatil yolunda olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri ise denetimlerinde, sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN