KPSS 70 puanı olanlar dikkat! MEB yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular için son günler

KPSS 70 puanı olanlar dikkat! MEB yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular için son günler

Milli Eğitim Bakanlığı yüksek maaşla personel alımı için düğmeye bastı. KPSS 70 puan şartını sağlayan adaylar ilana başvuruda bulunabilecek. Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik doğrultusunda adaylardan istenen başvuru şartları da belli oldu. İşte MEB personel başvuru detayları...

Milli Eğitim Bakanlığı Aralık ayı itibariyle personel alımları için düğmeye bastı. 4 Aralık 2023 tarihinde başlayan başvuruların 8 Aralık 2023 tarihinde sona ereceği belirtildi. Kurum, bilişim personeli kadrosunda yapılacak alımlar için detayları paylaştı. İşte MEB personel başvuru detayları...

MEB PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Milli Eğitim Bakanlığı yüksek maaşla çalıştırılacak personel alımları için detayları açıkladı. Yayımlanan yönetmelik kapsamında başvuruların 4-8 Aralık tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Adayların KPSS'den en az 70 puan şartını sağlaması istenirken en düşük 49.748 TL en yüksek ise 74.622 TL maaş ile personel alımı yapılacağı vurgulandı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde alınacak adayların başvuru işlemlerinin e-devlet sistemi üzerinden ya da Kariyer Kapısı web sitesi üzerinden yapılacağı vurgulandı.

meb-personel.jpg

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER NELERDİR?

Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim kadrosu için başvuruda bulunacak adaylardan istenen belgeler şu şekildedir:

Fotoğraflı iş tecrübesinin bulunduğu özgeçmiş,

Mezuniyet belgesi,

Mesleki tecrübe ve KPSS puan belgesi,

Adayların belirtilen belgeleri eksiksiz bir şekilde kuruma teslim etmesi gerekmektedir. Belgelerin eksik ya da hatalı olması durumunda başvurular kabul edilmeyecek.

Adayların 657 sayılı devlet memurları kanununun 48 maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. İstenilen Mühendislik bölümünden mezun olan adayların güncel programlama dillerinden en az ikisine binme şartı isteniyor.Bilgisayar çevre bilimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak, analitik düşünme yeteneği, takım çalışmasına yatkınlık, iletişim becerileri gibi işe alım özelliklerinin de sağlanması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN