KPSS şartı ve mülakat yok: Hastanelerde çalışacak on binlerce personel aranıyor! Sağlık Bakanlığı işçi alımı yapıyor

KPSS şartı ve mülakat yok: Hastanelerde çalışacak on binlerce personel aranıyor! Sağlık Bakanlığı işçi alımı yapıyor

Sağlık Bakanlığı 2023 işçi alımı ilanı için tarih aşağı yukarı belli oldu. Yurt genelindeki hastanelerde çalışmak üzere çeşitli kadrolara personel işçi alımı yapılacağını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağını söyledi. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru nasıl yapılır? İşte, Sağlık Bakanlığı personel işçi alımı başvuru sayfası...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin seyahati sırasında gelen soru üzerine, yeni atama çalışmalarının sürdüğünü ve kısa sürede ilanın geleceğini söyledi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ KADROLARA YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapılacak kadrolar içerisinde; güvenlik görevlisi, temizlik personeli, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi gibi temel hastane işlevlerini destekleyecek pozisyonlar yer alıyor.

Ayrıca hemşire, ebe, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, ATT ve sekreter gibi sağlık personeli alımları da yapılacak.

Bunların dışında, elektrikçi, bilgisayar sistem kurulum ve bakım onarımcısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, inşaat boyacısı ve boyacı gibi farklı kadrolar için de alım yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞ İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yapılacak Sağlık Bakanlığı işçi alımı için adaylar herhangi bir mülakata girmeyecek.

En az ilkokul mezunlarından yapılacak işçi alımında kadroya alınacak adaylar, kura çekimiyle belli olacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı personel ve işçi alımı ilanının 2023 Kasım ayında başvurulara açılması bekleniyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesi üzerinden gerçekleştirecek.

İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr web sayfasına T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş işleminin ardından karşınıza profil bölümü açılacak. Profil bilgileriniz eskiyse güncellemeye ihmal etmeyin.

'Açık İş İlanları' sayfasında arama kutucuğuna 'sekreter', 'sağlıkçı', 'güvenlik', 'temizlik görevlisi' ya da 'Sağlık Bakanlığı' gibi anahtar kelimeleri yazarak aratabilir, ardından çıkan iş ilanlarına başvurabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI İŞKUR

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN