KPSS şartsız personel alımı! İŞKUR tarafından ilan paylaşıldı: 81 il genelinde 1250 personel alımı yapılıyor...

KPSS şartsız personel alımı! İŞKUR tarafından ilan paylaşıldı: 81 il genelinde 1250 personel alımı yapılıyor...

Personel alımlarının hız kazandığı günlerde İŞKUR tarafından yeni ilanlar paylaşılmaya devam ediliyor. Yeni personel alımları 81 il genelinde yapılacağı açıklandı. İlanlar ile duyurulan detaylar sonrasında 1.250 personel alımı yapılacağı açıklanırken KPSS şartı aranmayacak. İşte tüm detaylar...

81 İL GENELİNDE PERSONEL ALIMI

Son zamanlarda sık sık güncellenen iş ilanlarına İŞKUR tarafından bir yenisi eklendi. İş imkânı arayan vatandaşların ayağına gelen fırsat ile KPSS şartsız personel alımları yapılıyor. Personel alım ilanı ile birlikte paylaşılan başvuru detaylarına göre alımlar 81 il genelinde yapılması bekleniyor.

İŞKUR tarafından personel alımları aşçılık mesleği üzerinden yapılacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından paylaşılan ilan ile birlikte 1250 kişilik personel alımı yapılacağı paylaşıldı. Başvuru sürecinin haziran ayına kadar devam edeceğini duyuran İŞKUR başvuru için gerekli olan şartları da detaylarda paylaştı.

6213ccf9dc3c546b759389a5e4741ccd.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR tarafından paylaşılan personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak için bazı şartların sağlanması gerekiyor. İlan detaylarında paylaşılan başvuru şartları ise şu şekilde;

  • Ortaöğretim seviyeleri için, aşçılık ve mutfak alanıyla ilgili bir bölümden mezun olmak ya da bu alanlarla ilgili sertifikaya sahip olmak.
  • Ön Lisans seviyeleri için aşçılık ve mutfak bölümleri ile ilgili bir alandan mezun olmak ya da bu alanlarla ilgili sertifikaya sahip olmak.
  • Lisans seviyeleri için yine aşçılık, gastronomi, mutfak gibi alanlardan lisans düzeyinde mezun olmak. Ayrıca bu alanlarla ilgili sertifikaya sahip olmak.

İlanda yer alan genel şartlar bu şekildedir. İlanların hiçbirinde KPSS şartı aranmamaktadır. İlanlara göre özel şartlar değişiklik gösterebilir.

1658078686-5-papik-pro-p-coloring-chef-images-5.jpg

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Personel alımı için başvurular İŞKUR web sitesi üzerinden yapılmakta. İŞKUR üzerinden yapılan başvuru için öncelikle İŞKUR e-Şube adresine gitmeniz gerekir. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların giriş bilgilerini girmesiyle sisteme ulaşarak başvuru sürecini tamamlayabilir.

Sisteme giriş yapan kişilerin "Açık iş ilanlar" kısmına gelerek, "Aşçılık" mesleğiyle ilgili olan ilanları inceleyebilir. Şartları sağlayan vatandaşlara geri dönüş olması halinde alımlar yapılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN