KPSS’siz yüksek maaşlı memur alımları başladı! Geç kalmadan başvuru yapın Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

KPSS’siz yüksek maaşlı memur alımları başladı! Geç kalmadan başvuru yapın Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Kurumlar tarafından yapılan personel alımları devam ederken Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS şartı istenmeden yapılacak olan alımlar için belirlenen kontenjan ve başvuru şartları açıklandı. İşte BDDK personel alımı detayları…

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu bünyesinde yapılacak olan personel alımları hakkında araştırmalar devam ediyor. Sözleşmeli memur alımı için başvuru detayları ve kontenjan bilgileri açıklandı. Yüksek maaşlarla memur alımı yapılacağı belirtilirken adaylardan istenen şartlar da belli oldu. İşte BDDK personel alımı detayları…


HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

BDDK bünyesinde yapılacak olan personel alımları için belirlenen kadrolar şu şekildedir:

  • 6 Yazılım Geliştirme Uzmanı (2 katına kadar)
  • 6 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı (3 katına kadar)
  • 2 Güvenlik Uzmanı (2 katına kadar)
  • 1 Ağ Uzmanı (2 katına kadar) olmak üzere sözleşmeli Bilişim Personeli alımlarında 1 kar maaş 16 bin 277 TL olarak açıklanmıştır.

personel-2.jpg

BDDK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

KPSS şartı olmadan yapılacak olan personel alımları içinde detaylar belli oldu. Memur alımlarında adaylardan istenilen genel bazı şartlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra adaylardan eğitim şartı da istenmektedir. BDDK bünyesinde yapılacak alımlar için adaylardan istenen genel şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adayların askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir.

personel-is.jpg

Adaylardan KPSS puan şartı istenmezken genel puan 70 olarak belirlendi. Başvuruda bulunacak adaylardan eğitim şartı istenmezken Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden diğer fakültelerin fen edebiyat, mühendislik, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar, teknoloji üzerine eğitim veren bölümleriyle istatistik, fizik ve matematik bölümlerinden mezun olma şartı istenmektedir.

BAŞVURULAR HANGİ TARİHLERDE YAPILACAK?

Bankacılık düzenleme ve Denetleme Kurulu kapsamında yapılacak olan sözleşmeli personel alımları için son başvuru tarihi 26 Mart 2023 olarak belirtildi. Başvuruda bulunacak adaylar https://www.turkiye.gov.tr/bdvd-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim adresi üzerinden başvurularını yapabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN