Kulağa soğan koyup 15 dakika bekletin! Ne ağrı kalıyor ne iltihap: İlaçsız alternatif

Kulağa soğan koyup 15 dakika bekletin! Ne ağrı kalıyor ne iltihap: İlaçsız alternatif

Kulağa soğan koydunuz mu hiç? Eğer denemediyseniz bu yöntem sayesinde bakın kulaklarınızda neler oluyor! İlaç kullanma derdine son. Sadece 15 dakika bekletin yeterli.

Soğanın sağlık için faydaları saymakla bitmezken, ilaç etkisi gösterdiği de ortaya çıktı. Eğer kulaklarınız iltihaplanıyor ya da ağlıyorsa sürekli soğanla yapılan bu yöntemi deneyin! Etkisi oldukça fazla

img-3618.jpeg

KULAK AĞRISINA DOĞAL ÇÖZÜM: SOĞAN

Sürekli kulak ağrısı mı çekiyorsunuz? Bunun doğal bir yöntemi var: Soğan!

Kulağa soğan koyup bekletmek, genellikle kulak ağrısını hafifletmek amacıyla kullanılan bir yöntem. Soğanın antibakteriyel ve anti-enflamatuar özellikleri sayesinde kulakta oluşan enfeksiyonları ve iltihapları azaltabilir.

img-3619.jpeg

KULAKTA BİRİKEN KÖTÜ SIVIYI TEMİZLİYOR

Ayrıca soğanın doğal sıvısı kulak içinde biriken sıvıyı dışarı atabilir. Ancak uzmanlar, bu yöntemin kesin bir tedavi yöntemi olmadığını ve kulak ağrısı şiddetliyse mutlaka bir doktora başvurulması gerektiğini belirtiyor.

Kulak ağrısı yaşayan kişilerin önce bir uzmana danışmaları ve uygun tedaviyi almak için doktor tavsiyesini takip etmeleri önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN