Kuzey ışıkları Türkiye'de yine görüldü! İstanbul ve Trabzon'dan şok görüntüler: Gökyüzünde şölen yaşandı

Kuzey ışıkları Türkiye'de yine görüldü! İstanbul ve Trabzon'dan şok görüntüler: Gökyüzünde şölen yaşandı

Kuzey ışıkları Türkiye'de tekrardan görüldü! İstanbul ve Trabzon'dan şok görüntüler! Gökyüzünde resmen şölen yaşandı...

Güneş, son patlamasıyla dünyaya etkileyici bir gösteri sundu ve Avrupa'nın pek çok yerinde olağanüstü Kuzey Işıkları'nın görülmesine neden oldu. NASA ve NOAA, Güneş'ten yayılan yüklü parçacıkların dünyanın manyetik alanıyla etkileşime geçmesi sonucu oluşan bu fenomeni duyurdu.

ÖNCE ALMANYA...

almanya.jpg

Almanya ve Romanya gibi ülkelerde, Kuzey Işıkları'nın nadir bir şekilde gözlemlenmesi, insanları şaşırttı.

SONRA BALKANLAR...

romanya.jpg​​​​​​​

Kuzey Işıkları, gökyüzünde göz kamaştırıcı renklerle dans eden doğa olaylarından biridir. Ancak bu kez, son patlama nedeniyle Kuzey Işıkları, beklenmedik bir şekilde daha alçak enlemlerde, hatta Balkanlar'a kadar inerek izleyicileri büyüledi.

TRABZON VE İSTANBUL'DA GÖRÜLDÜ

trabzon.webp​​​​​​​

Türkiye'nin de etkilenmesi beklenirken, ilk görüntüler Karadeniz'in incisi Trabzon'dan geldi. Olağanüstü bu doğa olayı, Ortahisar ilçesinde gökyüzünü renk cümbüşüne çevirerek izleyenleri büyüledi.

istanbul.webp

Kuzey Işıkları'nın etkisi, İstanbul'da da görüldü ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler, insanları bu doğa harikasına şahit olmaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN