Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kar kazası

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu’nda 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracının karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından kapanan yol trafiğe açıldı.

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşattı. Kuzey Marmara Otoyolu'nda 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracı birbirine girdi. Sürücüler korku dolu anlar yaşarken, kazada 3 kişi yaralandı.

4116744.jpg

Edinilen bilgilere göre İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikameti Uskumruköy mevkiinde artan kar yağışının da etkisiyle zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracı karıştı. Olayda kar küreme aracı şoförü ve yolcu otobüsü personeli 2 kişi olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu da oluştu.

4118237.jpg

4116743-1.jpg

4116976.jpg

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kar yağışının etkisini arttırdığı bölgede ekipler kazaya karışan araçları kaldırmak için çalışma başlatmıştı.

ICA Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu İşletmesi kazaya ilişkin, "8 araç, 21 personelimiz tarafından en kısa zamanda müdahale edilmiş ve otoyol trafiğe açılmıştır" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN