La Casa de Papel'in 'Berlin'i İstanbul'da

La Casa de Papel'in 'Berlin'i İstanbul'da

Dünyada büyük yankı uyandıran La Casa De Papel dizisinin oyuncusu Pedro Alonso, yeni yayınlanan ‘Filipo’nun Kitabı’ isimli eserinin tanıtımı için İstanbul’a geldi.

Dünyada büyük hayran kitlesine sahip La Casa De Papel dizisindeki ‘Berlin’ karakterine hayat veren ünlü İspanyol aktör Pedro Alonso O’choro, kaleme aldığı yeni kitabı için Türkiye’ye geldi.

Paris’ten kalkan uçakla saat 15.30’da İstanbul Havalimanı’na gelen ünlü oyuncu, havalimanında gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı.

Dünyaca ünlü oyuncu yeni çıkardığı ‘Filipo’nun Kitabı’ isimli eserinin tanıtımı kapsamında 14 - 17 Ekim tarihleri arasında bir dizi etkinliğe katılacak.

İlk olarak 14 Ekim saat 20.00'de Köprü Atölye Kitap Kulübü'nde kitabına dair çevrimiçi bir etkinliğe konuk olacak olan Alonso, ayrıca imza günlerinde hayranlarıyla bir araya gelecek.

Ünlü aktör, "Filipo'nun Kitabı" için 15 Ekim'de de bir basın toplantısı düzenleyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN