Lisan ve ön lisans mezunları dikkat! TPAO 450 kişilik kadro açtı! İşte başvuru detayları…

Lisan ve ön lisans mezunları dikkat! TPAO 450 kişilik kadro açtı! İşte başvuru detayları…

2023 yılı ile birlikte kurumlar personel alım ilanlarını yayınlamaya başladı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yeni ilanı ile 450 personel alımı yapılacağını duyurdu. İlana başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar detayları araştırmaya devam ediyor. İşte TPAO başvuru detayları…

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesinde yapılacak 450 kişilik personel alımı hakkındaki detaylar paylaşıldı. Kurum bünyesinde yapılacak olan alımlar için kadro dağılımları araştırılmaya devam ediyor. İşte TPAO başvuru detayları…

TPAO 450 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 2023 yılında 450 kişilik personel alımı yapılacağını duyurdu. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte ilan detayları paylaşıldı. TPAO tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

tpao.jpg


“TPAO Ortaklığımız, Ülke genelinde enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden üretim faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Gün geçtikçe arama ve üretim faaliyet ve keşiflerimiz için yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız.”


Yapılan açıklama kapsamında Ankara'da bulunan merkez teşkilatı ile taşra teşkilatına personel alımı yapılacağı belirtilirken Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerine farklı pozisyonlarda alım yapılacağı aktarıldı. Yapılacak olan alımlar kapsamında 175'i lisans, 275'i önlisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapılacağı vurgulandı.

personel-4.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuru kapsamında alımların İŞKUR aracılığı ile yapılacağı belirtildi. 2023 yılı mayıs ayı sonuna kadar yayınlanacak olan yeni ilanlar hakkındaki detaylarda tek tek açıklandı. Kurum bünyesinde yapılacak alımlar için yapılan açıklamalarda yer alan ifadeler şu şekildedir:

  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında yapılacak olan alımlarda adayların yönetmeliğe tabi tutulacağı belirtildi.
  • Personel alımlarının İŞKUR üzerinden yapılacağı vurgulanırken 2023 yılı mayıs sonuna kadar ilan detaylarının açıklanacağı belirtildi.
  • Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte ilanların Mayıs sonunda belli olacağı söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN