Manisa'da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: TUTSO Başkanı dahil 3 yaralı

Manisa'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın dahil 3 kişi yaralandı. Yaralılardan Serpil B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Feci kaza Manisa'da Salihli-Köprübaşı yolu Taytan Mahallesi Bezirganlı mevkiinde meydana geldi.

9239082.jpg

Edinilen bilgilere göre; Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ın (64) idaresindeki 35 APU 277 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Serpil B. (28) hakimiyetindeki 45 ALT 936 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

9239077.jpg

TUTSO BAŞKANI AYDIN VE 3 KİŞİ YARALANDI

Araçların hurdaya döndüğü kazada sürücüler Faruk Aydın, Serpil B. ile araçta bulunan M.K. (60) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

9239084.jpg
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

9239078.jpg

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Hastanede ilk tedavisi yapılan TUTSO Başkanı Aydın, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi.

9239079.jpg

Yaralılardan Serpil B.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

9239083.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN