Mansur Yavaş: Oy rekoruyla geliyoruz

Mansur Yavaş: Oy rekoruyla geliyoruz

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklanırken belediye başkan adayları çalışmalarına hız kazandırdı. ABB Başkanı Yavaş, yaptığı bir konuşmada "Oy rekoruyla geliyoruz. İnsanların gönlüne girmişiz ki, bugün yüzde 60 oyla geleceğiz inşallah. Dolayısıyla doğru belediyeciliği kimin yaptığını gösteriyor" dedi.

31 Mart yerel seçimlere sayılı gün kala siyasi partiler ve belediye başkan adayları çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı olan Mansur Yavaş, Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası’nın etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

'YÜZDE 60 OYLA GELECEĞİZ'

Seçim sonuçlarına dikkat çeken Yavaş, "Oy rekoruyla geliyoruz. Oy rekoru niye kırılır? Yaptığın asfaltlara, kavşaklara kimse bakmaz. Önce yaptığın işe bakarlar namuslu dürüst yapıyor mu, insanları ayırıyor mu. İnsanların gönlüne öyle girilir. İnsanların gönlüne girmişiz ki, bugün yüzde 60 oyla geleceğiz inşallah. Dolayısıyla doğru belediyeciliği kimin yaptığını gösteriyor" dedi.

'PROBLEMLERİNİZİ BERABER ÇÖZECEĞİZ'

Yavaş, konuşmasında "Sonuç itibariyle, siz Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne mensup insanlarsınız. Elbette ki problemlerinizi beraber çözeceğiz. Daha iyi şartlarda yaşamanız için elbette Ankara Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda olacaktır.

Sizler için en iyisi ne ise, belediyeye en az zarar veren ne ise ona hep birlikte karar vereceğiz. Davetiniz için çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN