Mansur Yavaş’tan herkese örnek olacak hamle! Tüm Ankara'da 365 gün kesintisiz kullanılacak: Saat 19.00’dan sonra başlıyor…

Mansur Yavaş’tan herkese örnek olacak hamle! Tüm Ankara'da 365 gün kesintisiz kullanılacak: Saat 19.00’dan sonra başlıyor…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli kadınları unutmadı. Bugünden sonra tüm kadınlar bu uygulamadan yararlananabilecek. Tüm Ankara’da saat 19.00’dan sonra uygulanacak. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni uygulaması…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralı kadınları unutmadı. Toplu taşıma için EGO otobüslerini kullanan tüm kadınlar artık bu uygulamadan yararlanabilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile birlikte herkes sevinçten havalara uçtu. Kadınların güvenliği ve rahatlığı için atılan adımlara bir yenisini ekleyen Başkan Mansur Yavaş, tüm detayları paylaştı. Tüm Ankara tarafından beğeni ile karşılanan bu uygulama herkese örnek olacak. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni uygulaması…

ANKARALI KADINLARA MÜJDE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte herkes sevinçten havalara uçtu. Ankara'da toplu taşıma aracı olarak kullanılan EGO otobüslerine tercih eden kadınları ilgilendiren uygulamanın detayları paylaşıldı. Kadınların güvenliğini ve refahını sağlamak amacıyla atılan adımlar kapsamında saat 19.00'dan itibaren kadınların otobüslerden istedikleri yerde inme özgürlüğüne sahip olacağı bildirildi.

mansur-yavas-mujde.jpg
Kadınların güvenliği konusunda kararlı bir çizgide ilerleyen Başkan Yavaş, "Kadınların güvenli bir geleceğe doğru çıktıkları yolculukta onlara eşlik etmeye kendimizi adadıklarını. Kadınlar için burada olduklarını, böylece kadınların asla yalnız yürümek zorunda kalmayacaklarını ve bundan böyle yılın her günü saat 19.00'dan sonra EGO otobüslerinden kadınların diledikleri yerde inme özgürlüğüne sahip olacaklar.” sözlerini dile getirdi.

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLANACAK


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte uygulama detaylarını açıkladı. Kadınlara cesur adımların borçlu olunduğunu belirten Başkan Yavaş, Saat 19:00'dan itibaren kadınlar EGO otobüslerinden istedikleri yerde inebileceklerini söyledi.

ego-seferleri.jpg


Tüm kadınların yanında olduğunu belirten Mansur Yavaş, kadınların güvenli bir geleceğe doğru çıktıkları yolda asla yalnız yürümeyeceklerine ifade etti. Yeni uygulama kapsamında kadınların her gün saat 19.00'dan itibaren EGO otobüslerinde istedikleri yerde inebileceklerini vurguladı.

ego-otobusler.jpg


Yeni uygulamanın özellikle kış günlerinde erken kararan havalarda önemli bir yere sahip olduğunu belirten Mansur Yavaş, tüm Ankaralılardan da takdir ve teşekkür topladı. Yeni uygulamanın 365 gün kesintisiz bir şekilde devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN