Marmara ve Kuzey Ege için kuvvetli lodos uyarısı

Marmara ve Kuzey Ege için kuvvetli lodos uyarısı

Meteoroloji'den Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege için kuvvetli lodos uyarısı yapıldı. Yapılan açıklamada, rüzgarın yarın güney ve güneybatı yönlerden Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli, zaman zaman fırtına, Tekirdağ, İstanbul ve Bursa çevrelerinde kuvvetli bu illerin yüksek kesimlerindeyse zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın batısıyla Kuzey Ege'de kuvvetli lodos bekleniyor.

Rüzgarın yarın güney ve güneybatı yönlerden Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Tekirdağ, İstanbul ve Bursa çevrelerinde kuvvetli esmesi beklenen rüzgarın, bu illerin yüksek kesimlerindeyse zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Yapılan açıklama vatandaşlardan, pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli lodos sebebiyle ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN