Martın sonuna kadar uykuya dalacak sonra hayatımızı kabusa çevirecek. Türkiye'ye 'hazirana kadar' dayanın uyarısı

Martın sonuna kadar uykuya dalacak sonra hayatımızı kabusa çevirecek. Türkiye'ye 'hazirana kadar' dayanın uyarısı

Uzman isim mart sonuna işaret ederek mart sonunda uyanacak kabusu duyurdu. O tarihe kadar uykuya dalacak sonrasına hayatı kabus edecek. Türkiye genelinde yapılan uyarının ardından uzman isim haziran ayına kadar dayanın çağrısında bulundu. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Uzman isimden haziran ayına kadar dayanın çağrısı yapıldı. Mart sonundan itibaren felaketin uyanacağını ve tüm hayatımızı kabusa çevireceğini işaret etti. Türkiye'ye seslenen uzman isim tek tek anlattı. İşte bahsi geçen kabus...

MART SONUNDA BAŞLAYACAK

Prof. Dr. Demirtaş, Türkiye'yi bekleyen kabustan bahsetti. Sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımda milyonları korkutan uyarıyı duyurdu. 31 Mart yerel seçimlerini işaret eden Demirtaş, uyuyan kabusun uyanarak hayatımızı mahvedeceğini anlattı. Seçimlerin ardından ekonominin adeta bir kerpeten gibi sıkacağını işaret ederek, tüm Türkiye için, "Hazır olun" uyarısı yaptı.

maxresdefault-7.jpg

HAZİRAN AYINA KADAR DAYANIN

Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçen ülkemizde, geçtiğimiz dönemlerde verilen ucuz kredileri işaret eden Demirtaş, "Ülke olarak zamanında yediğimiz UCUZ krediler, şimdi kusmuk olarak çıkacak!" sözlerini kullandı. Açıklamalarıyla gündemde yer edinen Demirtaş, haziran ayını işaret ederek, "Oradan sonra Enflasyon inmeye başlayacak…" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN