Melek İpek'e tahliye

Melek İpek'e tahliye

Antalya'da şiddet gördüğü eşi Ramazan İpek isimli erkeği öldüren Melek İpek hakkında tahliye kararı verildi.

Antalya’da 7 Ocak’ta işkenceci eşi Ramazan İpek’i av tüfeğiyle öldüren Melek İpek için tahliye kararı verildi. Demiören Haber Ajansı'nın haberine göre İpek, ‘meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku ve telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez’ hükmü gereğinde tahliye edildi.

Döşemealtı ilçesinde servis şoförlüğü yapan Ramazan İpek ile 12 yıllık eşi Melek İpek arasında, 7 Ocak gecesi yaşadıkları müstakil evde tartışma çıkmıştı. Tartışma sonrası Ramazan İpek, eşini kelepçe takarak çıplak şekilde saatlerce şiddet uygulamıştı.

Ramazan İpek eşini ve 2 çocuğunu öldüreceğini belirterek sabaha karşı evden ayrılmıştı. Birkaç saat sonra eve dönen Ramazan İpek, karşısında elleri kelepçeli halde av tüfeğiyle bekleyen Melek İpek'i bulmuş, ikili arasında çıkan arbede sırasında Melek İpek, tüfekle eşini vurup öldürmüştü.

Melek İpek'in ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, İpek'i çıplak vaziyette elleri kelepçeli bulmuştuGözaltına alınan Melek İpek, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Melek İpek 2 Nisan tarihinde ikinci kez hakim karşısına çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN