Memişoğlu, Suriye Sağlık Bakanı Şara ile görüştü: Sağlık alanındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ele alındı

Memişoğlu, Suriye Sağlık Bakanı Şara ile görüştü: Sağlık alanındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ele alındı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Suriye Sağlık Bakanı Mahir Şara ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasındaki sağlık alanındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ele alındı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Suriye Sağlık Bakanı Mahir Şara ile bugün telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Suriye arasındaki sağlık alanındaki işbirliğinin artırılması için atılacak adımlar masaya yatırıldı. Bakan Memişoğlu, iki ülkenin sağlık sistemlerinin güçlendirilmesi adına çeşitli projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Kemal Memişoğlu'nun, Suriye Sağlık Bakanı Mahir Şara ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Suriye'nin özgürlüğüne kavuştuğu yeni dönemde, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından Suriye'ye sağlık alanında destek verileceği belirtildi.

Memişoğlu'nun görüşmede, sağlık sisteminin yeniden inşası, rehabilitasyonu, tıbbi cihaz ve ilaç konularında da destek olunacağını bildirdiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN