Memur olmak isteyenler dikkat! Mart ayı dev memur alımı başlatıldı: KPSS puanı olanlar hemen baksın

Memur olmak isteyenler dikkat! Mart ayı dev memur alımı başlatıldı: KPSS puanı olanlar hemen baksın

Son zamanlarda sık sık duyurulan kamu personeli ve işçi alımları dikkat çekmeye devam ediyor. Ülkemizde yoğun bir şekilde başvuru yapılan ilanları üzerine her gün yenisi açıklanmaya devam ediliyor. Kısa bir süre önce yayınlanan ilanlar ile birlikte KPSS'li ve KPSS'siz personel alımları duyuruldu. İş imkânı arayan vatandaşlar için başvuru detayları paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından neredeyse her gün güncellenen iş ilanları ile birlikte iş arayan vatandaşlara duyuruluyor. Farklı meslekler ve kadrolarda başvuru imkânı sunan İŞKUR farklı şartları sağlayan ve unvan gerektiren personel veya işçi alımlarına dair ilan yayınlamaya devam ediyor. Mart ayına girilmesiyle birlikte güncellenen iş ilanları ve başvuru kılavuzları dikkat çekti. Güncelleme ile birlikte 6 farklı başvuru kılavuzu yayınlandı. İşte başvuru kılavuzları...

tracking-executive-positions-01.jpg

KOÇ HOLDİNG PERSONEL ALIMI

Koç Holding tarafından duyurulan online başvuru kolaylığı ile birlikte iş imkânı arayanlara müjde verildi. Personel alım ilanı yayınlana Koç Holding bünyesinde 100 binden fazla çalışanın olduğu biliniyor. Koç Holding tarafından yapılan personel alımlarına başvurularınızı internet üzerinden yapabilirsiniz. Güncel iş ilanları kariyer web sitesinde yer alıyor. İyi bir maaş ve iyi bir çalışma şartı sunan Koç Holding, 386 personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru detayları resmi internet sayfasında yer alıyor.

ilna-o1zp-cover.webp

DİYANET İŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından yapılan alım ile birlikte vatandaşlara iş imkânı sağlanacak. 80 işçi alacağı belirtilen Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine 48 temizlik personeli, 6 bulaşıkçı, 1 adet sıhhi tesisatçı, 2 garson, 1 bahçe personeli, 2 marangoz ve 20 kişilik güvenlik görevlisi kadrosunda yer alıyor. Toplamda ise 80 kamu işçisi göreve alınacaktır. Detaylar resmî web sitesinde bulunuyor.

positec-welcome-new-stores-julu2019-1536x1025.jpg

ODTÜ PERSONEL ALIMI

ODTÜ lise mezunlarını işe alıyor. En az lise mezunu olan vatandaşların başvuruda bulunabileceği iş ilanı yayınlandı. 8 farklı kadro da alımlar yapacak olan ODTÜ üniversitesi tarafından başvurular açıldı. 1 Mart itibariyle açılan başvurular için detaylar resmi internet sayfasında paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN