Meral Akşener Erdoğan'ın iddiasına cevap verdi

Meral Akşener Erdoğan'ın iddiasına cevap verdi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Nasıl onlarla beraber aynı yola giriyorsun? Meral Hanım sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun' açıklamasına cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki üçüncülük maçında Filenin Sultanları’na destek olmak için beraberindeki heyetle birlikte Belgrat'a gitti.

Akşener, 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda üçüncü olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tribünden seyretti ve galibiyet sonrasında, "Muhteşem galibiyetlerle Türk kadınına, Türk sporcusuna yakışan üstün bir başarı sergilediniz. Harikasınız Filenin Sultanları, sizlerle gurur duyuyorum" diyerek tebrik etti.

ERDOĞAN'A SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Meral Akşener, Rize konuşup kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya üzerinden cevap verdi. Akşener, "Duydum ki yokluğumu fırsat bilip, yine kürsüden bana sallamışsın.." başlığıyla yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

'Sayın Erdoğan sana Filenin Sultanları'na destek olmak için geldiğim Belgrad'tan sesleniyorum. Bak sayın Erdoğan, kendini bu aziz millete ait hisseden hiç kimse kutlu fethi sehven bile olsa işgal olarak tanımlayamaz. 'Zulüm 1453'de başladı' diyemez ve demeye de dili varmaz 'aynı senin bakanlarının yaptığı gibi' derse de benimle yol yürümeye devam edemez. En iyi sen biliyorsun ki ben bu milletin evladıyım. Bu asil milletimle beraber yürüdüğüm sürece yolum da bahtım da açık olsun inşallah. Artık bu kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Biz milletimizle el ele vererek iyilik ve kardeşliğe olan inancımızı ilk günkü inancımızı koruyarak devam ediyoruz ve sen buna engel olamayacaksın nefesini hiç boşuna yorma.'

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN