Meteoroloji haritasını görenler gözlerine inanamadı! Ağustos'ta serinlemek isteyen Karadeniz'e değil oraya koşacak

Meteoroloji haritasını görenler gözlerine inanamadı! Ağustos'ta serinlemek isteyen Karadeniz'e değil oraya koşacak

Temmuz ayında etkili olan sıcak hava dalgası Ağustos ayında tüm yurdu giderek ele geçirmiş durumda. İstanbul başta olmak üzere birçok kentte sıcaklıklar 40 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek? Türkiye'nin en serin bölgesi neresi?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Paylaşılan haritayı görenler gözlerine inanamadı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı. Serinlemek için herkes akın akın oraya gidecek...

Ağustos ayında etkili olan El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken birçok kentte termometreler 40 dereceye kadar ulaştı. Geçtiğimiz günden bu yana etkili olan nemli hava vatandaşları bunaltırken 'Bugün hava durumu nasıl? Sıcaklıklar ne zaman düşecek? Yağışlar ne zaman geliyor?' soruları merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Ağustos'ta serinlemek isteyen Karadeniz'e değil oraya koşacak. Kerem Ökten haritayı paylaşıp açıkladı. Serinlemek isteyenler oraya akın edecek! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, Eskişehir, Çankırı çevreleri, Kütahya'nın doğu kesimleri ile Ankara'nın kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-08-10t083509-791.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU ÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN HARİTA PAYLAŞIP UYARDI: SERİNLEMEK İÇİN AKIN AKIN ORAYA KOŞACAKLAR!

Hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sıcaktan bunalanlara güzel haberi verdi. Türkiye'nin en serin yerini açıklayan Ökten, "Marmara bölgesi fark yaratıyor. Türkiye'nin en serini. İzmir de serinliyor. Tadını çıkarın." dedi.

b5.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

10 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

11 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h2.png

12 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

13 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

14 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN