Metrobüste rehine krizi! Şahıs gözaltında

Metrobüste rehine krizi! Şahıs gözaltında

Son dakika haberi... Haramidere durağında metrobüsteki yolcuları rehin alan bir zanlı kendini araç içine kapattı. Şüpheli, ikna çalışmalarının ardından araçtan indirilerek gözaltına alındı.

Haramidere durağında metrobüs içindeki yolcuları alıkoyan bir zanlı kendini araç içine kapattı. 

Alınan bilgiye göre Haramidere durağındaki metrobüste bulunan bir kişi, içerideki yolcuları alıkoydu. 

Bir süre sonra yolcuları ve metrobüs sürücüsünü araçtan indiren şüpheli, kendisini aracın içine kapattı.

GÖZALTINA ALINDI

NTV, saldırganın metrobüs şoförünü ve yolcuları rehin almaya çalıştığını, ancak şoförün metrobüsü tahliye etmeyi başardığını aktardı. Palalı olduğu belirtilen saldırgan metrobüsten indirilerek, polis tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi.

metrobus2.jpg

KENDİSİNE ZARAR VERDİ

Kişinin araç içinde kendisine zarar verdiği öğrenilirken, olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekipleri sevk edilerek durak boşaltıldı.

Metrobüs durağında yolcu iniş ve binişine izin verilmezken, olay yerinde olası bir olumsuzluğa karşı sağlık ekipleri hazır bekletiliyor.

yarali-son5.jpg

MADDE BAĞIMLISI

Madde bağımlısı olduğu öğrenilen 34 yaşındaki A.K.'nin araç içerisinde bıçakla kendisine zarar verdiği, olay yerine babasının da geldiği bildirildi.

Yaklaşık yarım saatlik ikna çalışmalarının ardından A.K. araçtan indirildi. 

Gözaltına alınan ve ilk tedavisi ambulansta yapılan A.K. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 

metrobus.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN