MHP'nin kritik toplantıları 27 Mayıs'ta

MHP'nin kritik toplantıları 27 Mayıs'ta

MHP'nin il başkanları, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantıları 27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Kritik toplantılara MHP lideri Bahçeli de katılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanları, Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantıları 27 Mayıs'ta yapılacak.

Toplantılara ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP, Ülkücü Şehitleri Anma Günü olan 27 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te il başkanları; saat 16.00'da MYK-MDK toplantıları Genel Merkez Gün Sazak Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir" dedi.

Yalçın, ayrıca yaptığı açıklamada söz konusu toplantıların tüzük gereği 2 ayda bir yapıldığını belirterek, toplantıları özellikle 'Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde gerçekleştireceklerine dikkati çekti ve toplantıların gündeminin, siyasetin gündemi olduğunu ifade etti.

Partinin, bir önceki MYK ve MDK toplantısı Bahçeli'nin başkanlığında 26 Mart'ta toplanmıştı. Bu toplantı, MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen MYK ve MDK üyeleri ile gerçekleştirilen ilk toplantı olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN