Migros'ta o ürünlerde "biri bedava" kampanyası için son gün: Stokları bitirmeden yetişin!

Migros'ta o ürünlerde "biri bedava" kampanyası için son gün: Stokları bitirmeden yetişin!

Migros'un hafta sonuna özel başlattığı ve kahvaltılık gevrek, yulaf ezmesi ve granola gibi ürünlerde ikincisinin ücretini Money puan olarak iade ettiği büyük kampanya bugün sona eriyor. Okulların açılmasına sayılı günler kala kahvaltılık stoklarını doldurmak isteyenler için bu "biri bedava" fırsatını kaçırmamak için son şans.

Migros'un Cuma günü başlattığı ve büyük ilgi gören kampanya, bugün (31 Ağustos Pazar) gün sonuna kadar devam edecek. Fırsattan yararlanmak isteyenlerin, alışverişlerini gün sonuna kadar Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter mağazalarından veya Migros Sanal Market ve Migros Hemen gibi online platformlardan tamamlaması gerekiyor.

KAMPANYA NASIL ÇALIŞIYOR? İKİNCİSİ MONEY PUAN OLARAK HEDİYE

Kampanyanın işleyişi oldukça basit ve avantajlı. Money Kart veya Money Bonus kredi kartı sahibi müşteriler;

  1. Kampanyaya dahil olan aynı tahıllı gevrek, yulaf ezmesi, müsli veya granola ürününden sepetlerine 2 adet ekliyor.

  2. Kasada iki ürünün de ücretini ödüyor.

  3. Ödemenin hemen ardından, satın alınan ikinci ürünün tam ücreti, Money puan olarak kartlarına anında geri yükleniyor.

Böylece ikinci ürün, bir sonraki alışverişte kullanılabilecek Money puanlar sayesinde adeta bedavaya gelmiş oluyor

HANGİ ÜRÜNLER DAHİL? GRANOLA, YULAF EZMESİ VE GEVREKLER...

screenshot-20250831-074838-com-android-chrome-chrometabbedactivity-edit-116043030134899

screenshot-20250831-074847-com-android-chrome-chrometabbedactivity-edit-116071046488221

screenshot-20250831-074853-com-android-chrome-chrometabbedactivity-edit-116097727660763

Kampanyaya Türk kahvesi, Migroskop ve Migros'un kendi markalı ürünlerinin dahil olmadığını ve her müşterinin en fazla 5.000 Money kazanabileceğini unutmamak gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN