Millet İttifakı, Kampanya Koordinasyon Kurulu’nu topladı

Millet İttifakı, Kampanya Koordinasyon Kurulu’nu topladı

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasıyla adaylar ve siyasi partiler hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları görüşmek üzere Millet İttifakı partilerinden oluşan Kampanya Koordinasyon Kurulu, CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçim yarışında kazanan çıkmadı. Seçim, 28 Mayıs yapılacak ikinci tura kaldı. İkinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin kurmaylarından oluşan Millet İttifakı Kampanya Koordinasyon Kurulu CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

KOORDİNASYON KARARLARI ALINDI

Gazete Duvar'ın haberine göre Toplantıda Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Tur Kampanyası ile ilgili koordinasyonun nasıl sağlanacağı ile ilgili görüşmeler yapılıp kararlar alındı.

Alınan kararlar doğrultusunda Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin tüm il ve ilçe başkanlarının koordineli bir şekilde Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kampanyası için nasıl çalışılacağı belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN