Milyonlarca öğrenciyi ve veliyi ilgilendiriyor! Yeni yılda yeni yasak… Sakın bunu yapmayın, başınız derde girer

Milyonlarca öğrenciyi ve veliyi ilgilendiriyor! Yeni yılda yeni yasak… Sakın bunu yapmayın, başınız derde girer

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların açılmasına sayılı günler kala çok önemli bir açıklamada bulundu. Bu haber milyonlarca veliyi ve öğrenciyi ilgilendiriyor. Artık yasak getirildi… Sakın okulda bunu yapmayın aksi halde pişman olursunuz…

Okulların açılmasına sayılı günler kaldı. Milyonlarca öğrenci yeni dönemin heyecanını şimdiden yaşıyor. Özellikle de arkadaşlarına kavuşacak olanlar için sabırsız bir dönem geldi. Öğrenciler heyecanla okulun açılmasını beklerken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den çok önemli bir açıklama geldi. Bu hataya sakın düşmeyin…

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SON NOKTAYI KOYDU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı dolayısıyla Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı. Öğrencileri oldukça üzecek haberi ise burada verdi. Tekin, artık okullarda cep telefonu kısıtlaması olacağını söyledi.

tt.jpg

Telefonların dersin işleyişini bozması gerekçesi ile yeni sınırlamalar getirildiğini bildiren Bakan, sınıflarda kullanımının kesinlikle yasak olacağının altını çizdi.

KESİNLİKLE TELEFON KULLANIMI YASAK

Bakan Tekin, konuya ilişkin olarak, “

"Öğretmen arkadaşlarımızı rahatsız eden disiplin uygulamaları anlamında, özel hayatın gizliliği anlamında karşı karşıya kaldıkları problemleri çözmeleri için cep telefonlarıyla ilgili düzenlemelerimizi yaptık. Hem öğretmen arkadaşlarımızın rahatsızlığını gördük hem de eğitim öğretim sürecinin sağlıklı yürümesi açısından sıkıntıya sebebiyet verdiğini gördük. İnşallah yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engelledik. Öğretmen arkadaşlarımızdan istirhamım; öğrenciler nezdinde cep telefonlarını zorunlu olmadıkça derslerle kullanmazlarsa mutlu olacağız" dedi.

t.jpg

İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSEDE CEP TELEFONU YASAK MI?

Cep telefonu yasağına ilişkin açıklamalar yapan Bakan Tekin, hangi sınıflarda uygulanıp hangi sınıflarda uygulanmayacağına ilişkin bir detay vermedi. Dolayısıyla yasağın hepsi için geçerli olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN