Milyonluk otomobil yolda kaldı!

Milyonluk otomobil yolda kaldı!

16 milyon olan ve Trabzonlu iş insanı Temel Soyyiğit’inde içinde olduğu Mercedes otomobil, Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda başka bir otomobil ile basit bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil kendini otomatik şekilde kilitledi. Milyonluk otomobilin yolda kalması görenleri şaşırttı.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda yaklaşık değeri 16 milyon lira olan ve iş insanı Temel Soyyiğit’inde içinde olduğu Mercedes otomobil, başka bir otomobil ile hafif bir şekilde çarpışması sonucu kendini otomatik şekilde kilitledi. Milyonluk otomobil yolun ortasında yaklaşık 4 saat kaldı.

yyyyyy.jpg

BEYNİ ARIZALANMIŞ

Motor beyninde arızalandığı iddia edilen otomobil sebebiyle, Kapıkule girişi mevkiinde geçişlerinde aksamalar oldu.

gggggggg.jpg

Olay yerine çağrılan vinç ve kurtarıcı ile arızalanan otomobil olay yerinden kaldırıldı.

iiiii.jpg

Tır sürücüsü olan vatandaşlardan Nurettin Hüzmeli, böyle son model bir otomobilin yolun ortasında kalmasının kendisini de hayrette düşürdüğünü ve fabrikada üretim hatası olabileceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN