Milyonluk otomobil yolda kaldı!

Milyonluk otomobil yolda kaldı!

16 milyon olan ve Trabzonlu iş insanı Temel Soyyiğit’inde içinde olduğu Mercedes otomobil, Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda başka bir otomobil ile basit bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil kendini otomatik şekilde kilitledi. Milyonluk otomobilin yolda kalması görenleri şaşırttı.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda yaklaşık değeri 16 milyon lira olan ve iş insanı Temel Soyyiğit’inde içinde olduğu Mercedes otomobil, başka bir otomobil ile hafif bir şekilde çarpışması sonucu kendini otomatik şekilde kilitledi. Milyonluk otomobil yolun ortasında yaklaşık 4 saat kaldı.

yyyyyy.jpg

BEYNİ ARIZALANMIŞ

Motor beyninde arızalandığı iddia edilen otomobil sebebiyle, Kapıkule girişi mevkiinde geçişlerinde aksamalar oldu.

gggggggg.jpg

Olay yerine çağrılan vinç ve kurtarıcı ile arızalanan otomobil olay yerinden kaldırıldı.

iiiii.jpg

Tır sürücüsü olan vatandaşlardan Nurettin Hüzmeli, böyle son model bir otomobilin yolun ortasında kalmasının kendisini de hayrette düşürdüğünü ve fabrikada üretim hatası olabileceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN