Miras kavgası kanla sona erdi: Annesini kardeşini öldürdü ardından intihar etti

Miras kavgası kanla sona erdi: Annesini kardeşini öldürdü ardından intihar etti

Muğla'da miras meselesi yüzünden annesi ve kardeşiyle tartışan İbrahim Akpınar, çıkan kavgada annesini ve kardeşini öldürdü. Tabancayla aile bireylerini öldüren Akpınar, ardından kendisini de vurarak yaşamına son verdi.

Muğla'da meydana gelen olayda, İbrahim Akpınar, annesi Sudiye Akpınar ve kardeşi Bekir Akpınar ile iddiaya göre, miras meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

6736941.jpg

Kavga sırasında İbrahim Akpınar, tabancayla önce annesi Sudiye ve kardeşi Bekir Akpınar'ı ardından kendisini vurdu. İhbarla adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, İbrahim Akpınar ile annesi ve kardeşinin hayatını kaybettiği belirlendi.

6736946.jpg

BELEDİYE BAŞKANI ARAS OLAY YERİNE GİTTİ

Savcı ve polisin incelemesinin ardından 3 kişinin cansız bedeni otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, olayda yaşamını yitiren Sudiye Akpınar'ın Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın halası olduğu belirtildi.

6736947.jpg

Olayı öğrenen Aras'ın da bölgeye gittiği ifade edildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN