MİT Başkanı Kalın'dan Bakan Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyareti

MİT Başkanı Kalın'dan Bakan Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyareti

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Başkentte bu sabah gerçekleşen bombalı terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti. Yerlikaya, "MİT Başkanımız Sayın İbrahim Kalın’a geçmiş olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Teröre karşı azim ve kararlılıkla hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Ankara'da İçişleri Bakanlığı binası önünde saat 09.30 sıralarında yaşanan bombalı saldırıda iki teröristten biri kendini patlattı diğeri ise etkisiz hale getirildi. MİT Başkanı İbrahim Kalın, terör saldırısının ardından Bakan Yerlikaya'yı ziyaret etti.

Ziyareti X hesabından paylaşan Bakan Yerlikaya, "MİT Başkanımız Sayın İbrahim Kalın’a geçmiş olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Teröre karşı azim ve kararlılıkla hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Yerlikaya'yı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ziyaret etti.

Yerlikaya'yı daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ziyaret etti.

Bakan Yerlikaya, iki teröristten birinin bakanlığın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde kendini patlattığını, diğer teröristin ise etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Çatışma sırasında 2 emniyet görevlisi yaralandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN