MSB açıkladı! Son bir haftada 19 terörist etkisiz hale getirildi

MSB açıkladı! Son bir haftada 19 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı son bir haftada 19, 2015'ten bu yana ise 38 bin 156 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. ABD’den F-16 modernizasyonu ve tedarikine ilişkin yapılan açıklamada ise, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi ABD tarafından somut adımlarla olumlu sonuç bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Deniz Albay Zeki Aktürk, Bakanlık'ta düzenlenen basın bilgilendirme toplantısında, PKK/KCK-PYD/YPG, FETÖ ve DEAŞ terör örgütleri başta olmak üzere, milli birlik ve beraberlik ile ülkenin bekasına yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı yurt içinde ve sınır ötesinde operasyonlarının kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

'2015'TEN BU YANA 38 BİN 156 TERÖRİST...'

Aktürk, "Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada 19 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle yıl içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 813’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 156’ya ulaşmıştır" diye konuştu.

'TEK BİR TERÖRİST KALMAYINCAYA KADAR'

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bu hafta içinde de muhtelif silah, mühimmat ve malzeme ele geçirildiğini aktaran Aktürk, "Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamayacak, gücünü bağrından çıktığı milletimizden alan kahraman ordumuz, terörle mücadelesine tek bir terörist kalmayıncaya kadar aynı kararlılıkla devam edecektir." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN