MSB duyurdu: Pençe'de çok sayıda mühimmat ele geçirildi

MSB duyurdu: Pençe'de çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Bakanlığın resmi açıklamasına göre, Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

yeni-proje-27.jpg

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Mehmetçik, sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin yanı sıra terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor.

yeni-proje-26.jpg

MSB ELE GEÇİRİLEN SİLAHLARI AÇIKLADI

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde en son arama tarama faaliyetinde; 34 bin 560 piyade tüfeği mermisi, 440 makineli tüfek mermisi, 1588 ağır makineli tüfek mermisi, 25 antitank mermisi, 20 sevk fişeği ele geçirilerek imha edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN