Müge Anlı'da gündem olmuştu: Tutuklanan Sinan Sardoğan hakkında yeni ayrıntı

Müge Anlı'da gündem olmuştu: Tutuklanan Sinan Sardoğan hakkında yeni ayrıntı

Bir televizyon programında kayıp olarak aranan Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden Sinan Sardoğan çocuğa cinsel istismardan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sardoğan'ın tutuklanmasına ilişkin ortaya çıkan korkunç ayrıntılarda, o dönem 12 yaşında olan Suriye uyruklu A.A'ya 'fiili livata' suretiyle cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybının baş şüphelisi olarak programa katılan Sinan Sardoğan hakkında çok sayıda şikayet gelmişti. Sosyal medyada 'sapık Sinan' etiketiyle günlerce gündemde kalan Sardoğan ekranları başındaki milyonlarca izleyicinin yanı sıra Müge Anlı'yı da çıldırtmıştı. Müge Anlı, Sardoğan tarafından canlı yayında tacize uğrayarak kendisine 'Bacaklarıma bakma' diyerek tepki göstermişti.

Kayıp Arife Gökçe'nin aranması sürerken Firuzköy Mahallesi'nde 3 Ekim 2018'de 'çocuğa yönelik cinsel istismar' suçuyla ilgili çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, televizyon programına katılan kişinin eşkalini inceledi. Ekiplerce yapılan çalışmada, Sardoğan'ın eşkal bilgileri ve yapılan teşhisinde 2018'de Avcılar'daki cinsel istismar olayının faili olduğu belirlendi.

ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Arife Gökçe olayının baş şüphelisi konumunda bulunan ve Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Sinan Sardoğan 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TELEVİZYONDAN TEŞHİS ETTİ

Sabah'ın haberine göre olayla ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ilgili yürüttüğü soruşturmada iddiaya göre Sardoğan 10 Ekim 2018'de 'fiili livata' suretiyle şu anda 17 yaşında olan, olayın yaşandığı zaman 12 yaşında olan 2006 doğumlu Suriye uyruklu A. A.'ya cinsel istismarda bulundu. A. A. televizyon izlerken Müge Anlı'nın programında gördüğü Sardoğan'ı teşhis edip Avcılar Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro'suna başvurarak şikayetçi oldu.

O dönemki kamera kayıtlarını da yayınlayan Müge Anlı, "12 yaşındaki çocuğu kandırıyor. Boş bir eve götürüyor ve ne yazık ki tecavüz ediyor" ifadelerini kullandı.

İhbar üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Avcılar polisi Sardoğan'ı kaldığı otelde gözaltına aldı. Sardoğan ifadesi alındıktan sonra Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanma talebiyle sevk edildi. Sardoğan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN