Müge Anlı’dan kocasını kızdıracak sözler! 1 yıllık sessizliğini bozdu: Sevgi arsızı!

Müge Anlı’dan kocasını kızdıracak sözler! 1 yıllık sessizliğini bozdu: Sevgi arsızı!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Müge Anlı, canlı yayında şaşırtan itiraflarda bulundu. Şinasi Yüzbaşıoğlu’yla evlenen Anlı’nın o sözleri kafaları karıştırdı. “ Bazıları sevgi arsızı” diyen Müge Anlı bakın neler neler söyledi…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çarpıcı itiraflarda bulunan Müge Anlı, yine sosyal medyada olay oldu. Gözlerden uzak evlilik hayatını yaşayan ünlü sunucu ilk kez çarpıcı açıklamalar yaptı. İlişkiler hakkında yorum yapan Anlı o sözleriyle eşine mi gönderme yaptı? İşte Müge Anlı’nın ilişki itirafları

img-2446.jpeg

1 YILLIK EVLİ MÜGE’DEN ÜSTÜ KAPALI AÇIKLAMALAR! KİMSE BEKLEMİYORDU

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile geçen yıl nikah masasına oturan Müge Anlı, ATV ekranlarında köpeği Lokum ile ilgili yaşadıklarını anlattı. Köpeğini tıraş etmeye götürdüğünü söyleyen Anlı, köpeğinin umursama tavırları üzerinden ilişki konularına değindi.

img-2447.jpeg

“ÇOK SEVMEMEK GEREK”

Karşıdaki kişiyi çok sevmemek gerektiğini vurgulayan Anlı, ‘sevgi arsızı’ sözleriyle yayına damga vurdu.

img-2448.jpeg

MÜGE ANLI’DAN ÇARPICI İTİRAFLAR

Anlı "İnsanlar kendi canavarını kendi yaratıyor. Bazen de bu kadar sevmemek lazım. Bir şey söyleyeyim mi? Çok üzülüyorum bunu söylediğim için ama insanlarda da bu böyle. Bazıları sevgi arsızı. Sevgi dilencisi olursa sana daha çok yanaşıyor. Köpekte de böyle insanda da böyle. Sen çok sevgi gösterirsen, 'Ben neymişim be!' diyor. Enteresan!" İtirafında bulundu.

Anlı’nın bu sözleri eşi için mi söylediği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN