Muharrem İnce adaylıktan çekilme şartını açıkladı: Davutoğlu ve Babacan ittifaktan çıkarsa CHP'yi desteklerim

Muharrem İnce adaylıktan çekilme şartını açıkladı: Davutoğlu ve Babacan ittifaktan çıkarsa CHP'yi desteklerim

Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, adaylıktan çekilme şartını açıkladı. İnce, "Hiçbir şey istemiyorum. Cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum. Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ittifaktan çıkarsa CHP'yi desteklerim." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü TV'de açıklamalarda bulundu. Seçimlere 14 gün kala CHP'ye çağrıda bulunan İnce, adaylıktan çekilme şartını açıkladı. İnce İnce, "Hiçbir şey istemiyorum. Cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum. Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ittifaktan çıkarsa CHP'yi desteklerim. 3 tane cumhurbaşkanı yardımcısı yeterli. O isimler Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olmalı." ifadelerini kullandı.

İnce'nin açıklamaları şöyle;

"2010'da referandum olmuş, yargı FETÖ'ye teslim edilmiş. Bütün bunların içinde Sadullah Ergin Adalet Bakanı. Ve bu konu herkes tarafından biliniyor. Bu Sadullah Ergin, yargıyı FETÖ'ye teslim ederken, bu Sadullah Ergin, YAŞ kararlarıyla önce Atatürkçü subaylar tasfiye edilirken, kumpaslar kurulurken, bu adam işin bir numarasıydı. O ara İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'di. Paranın başında ise Ali Babacan vardı. Bütün bu isimleri milletvekili yapıp dokunulmazlık vereceksiniz. Yani FETÖ, Türkiye'yi ele geçirirken, FETÖ orduyu dağıtırken, yetkili etkili makamlardaki insanlarla iş birliği yaparsanız ben size FETÖ'nün yeni ortağı derim. Bunu demek hakkım.

Memleketimizin çok ciddi problemleri var. İnsanlarımız gıdaya erişimde sıkıntılar yaşıyor. Sokaklar mülteci dolu. Gençler yurt dışı hayalleri kuruyor. Yabancıya konut satışı devam ediyor. Kiralar yüksek. Erdoğan 21 yılda memleketin hiçbir sorununu çözemedi. Sorunlar katmerlendi. Bu Erdoğan gitmeli"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN