Muharrem İnce'den seçim sonrası çarpıcı açıklama! İkinci turda kimi destekleyecek?

Muharrem İnce'den seçim sonrası çarpıcı açıklama! İkinci turda kimi destekleyecek?

Memleket partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçimlere üç gün kala cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi hem Ülkemizde hem de dünya üzerinde büyük yankı uyandırmıştı. 14 mayıs seçimlerinin ikin tura kalmasından sonra Muharrem İnce sessizliğini bozdu. İşte detaylar...

14 Mayıs'ta milyonlarca seçmen oy kullandı. Erdoğan yüzde 49,5 oyla birinci olurken, onu yüzde 44,89 oyla en ezeli rakibi Kılıçdaroğlu izledi. Seçim sonrası tüm dikkatler liderlerdeyken ilk açıklama seçime iki gün kala adaylığını geri çeken Muharrem İnce'den geldi.  Detaylar haberimizde…

banka

SEÇİMLERİN ARDINDAN MUHARREM İNCE'DEN İLK AÇIKLAMA: KENDİNİZİ ÜZMEYİN, ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 14 Mayıs seçimlerinin ardından sosyal medyadan ilk açıklamasını yaptı. İnce, gençlere yönelik bir Twitter paylaşımında da Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini hatırlattı. "Kendinizi üzmeyin, asla umutsuzluğa kapılmayın. Umut her zaman vardır" ifadelerini kullandı.

Seçimlere günler kala Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyuran Muharrem İnce'nin Memleket Partisi genel seçimlerde oyların %0,92'sini aldı. Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur oylamayla sona ermesinden bu yana ilk açıklamasını yaptı.

"ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN GİDENLERİZ"

İnce, Twitter'da gençlere yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Gençler, evlatlarım, biz 'Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.' diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan gidenleriz. Kendinizi üzmeyin, asla umutsuzluğa kapılmayın. Umut her zaman vardır."

banka

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN