Ne Amasra ne de Antalya! Orası bayramda ziyaretçi akınına uğradı: Ankara'nın yanı başında bayram keyfi...

Ne Amasra ne de Antalya! Orası bayramda ziyaretçi akınına uğradı: Ankara'nın yanı başında bayram keyfi...

Ne Amasra ne de Antalya! Orası bayramda ziyaretçi akınına uğradı. Oltası alan Ankara’nın yanı başındaki o yerde bayramın keyfini çıkardı…

Kırıkkale’de, Anadolu Selçuklu zamanından günümüze kadar ihtişamını koruyarak uzanan Çeşnigir Köprüsü ve kanyonunda, Ramazan Bayramı tatili boyunca yoğunluk yaşandı.

Kızılırmak Nehri’nin üzerine Anadolu Selçuklu zamanında kurulan, Osmanlı zamanında da Padişah Yavuz Sultan Selim’in Mısır seferi esnasında Mimar Sinan tarafından bakım ve onarımı yapılan Çeşnigir Köprüsü’nde, bayram tatilinden dolayı ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.

kirikkale-cesnigir-koprusu-1.jpg

Tarih ile doğanın birleşim noktası olan mekanı ziyaret edenlerin kimisi seyir teraslarında ve köprüde hatıra fotoğrafı çekilirken, kimisi de tekne turu yapmanın tadını çıkardı. Kimi vatandaşlar ise oltayla balık tutarak eğlenceli vakit geçirdi.

“HERKESİN HOŞUNA GİTTİ”

Şehir dışından gelen arkadaşlarını gezdirdiğini söyleyen Emrah Aydoslu, "Bir grup arkadaşla geldik. Burayı gezdik. Burası herkesin hoşuna gitti" dedi.

kirikkale-cesnigir-koprusu-2.jpg

Bir diğer ziyaretçi Mustafa Göktuğ Akpınar da, bayramın keyfini çocukluk arkadaşları ile beraber balık tutarak geçirdiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN