O bankadan elektrik ve doğal gaz desteği! Hesabı olan hemen kontrol etsin

O bankadan elektrik ve doğal gaz desteği! Hesabı olan hemen kontrol etsin

QNB Finansbank, Nisan ayına özel bir kampanya duyurusu yaparak müşterilerine müjdeli bir haber verdi. Banka, Nisan ayı boyunca QNB Mobil üzerinden yeni müşteri olan ve vadesiz hesapları veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine, verilen her yeni talimat başına 250 TL olmak üzere, toplamda 750 TL’ye kadar iade vereceğini açıkladı. Kampanyanın detayları bankanın resmi internet sitesinde yer alıyor.

Kampanya, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında QNB Mobil’den uzaktan müşteri olma işlemi yaparak, bu süreçte görüntülü görüşme ile müşteri olanları kapsıyor. Kampanya, belirtilen tarihler arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen yeni otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olacak. Ancak, kampanya süresi içinde iptal edilen ve yeniden verilen talimatlar ödül kazanımına dahil edilmeyecek.

img-5067.jpeg

Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL iade sunulacak olup, müşteriler toplamda en fazla 750 TL değerinde iade kazanma şansına sahip olacaklar. Kredi kartı ile ödeme talimatı verenler için, talimat verilen faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar en az bir defa ödenmiş olması gerekecek. Ayrıca, verilen talimatların 31 Ekim 2024 tarihine kadar aktif kalması şartı bulunuyor.

Vadesiz hesap üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatları için de benzer şekilde, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmiş olması gerekiyor. Kazanılan iade, 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen hesaplara yatırılacak. Kredi kartı üzerinden verilen talimatlar için de kazanılan iade, aynı tarihler arasında ilgili kredi kartına yüklenecek. Bu kampanya ile QNB Finansbank, müşterilerine otomatik ödemeler konusunda cazip bir teklif sunmuş oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN