O bölgede akşam kimse evden çıkmaya cesaret edemiyor! Yine 4 canavarla karşılaştılar: O anları böyle kaydettiler

Kış boyu uyumayan ayılarla karşılaşan insanların çilesi yeniden başladı! Karla kaplı bölgede akşam kimse evinden çıkamıyor! Bölgede çalışma yapan ekip 4 ayıyla karşılaştı. Hemen cep telefonu kameralarıyla o anları kaydettiler...

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekipleri, Muş'ta sert kış koşullarına rağmen elektrik arızalarını gidermek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bu çalışmaları sırasında zaman zaman doğanın zorluklarıyla da karşılaşıyorlar.

Gecenin karanlığında, karla kaplı yollarda ilerleyen ekipler, elektrik arızalarını gidermek için adeta karda kışta demeden görevlerini yerine getiriyorlar. Ancak bu zorlu mücadelede, kış uykusundan uyanan yaban hayvanlarıyla da karşılaşmamak mümkün olmuyor. Ekipler, son olarak cep telefonlarıyla kayda aldıkları 4 ayıyla karşılaştılar. Ayıların bölgeden uzaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına devam eden ekipler, 4 kilometrelik zorlu bir yolculuktan sonra arızaları başarıyla giderdiler.

VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar, zorlu coğrafi şartlarda görev yaptıklarını belirterek, “Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) olarak zor bir coğrafyada çalışmalarımızı sorunsuz bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Arızaları giderirken de ekiplerimiz zaman zaman yaban hayvanları ile karşılaşıyorlar. Ekiplerimiz araziye çıkarken 4 ayı ile karşılaştı. Çok şükür ayıların herhangi bir saldırısına maruz kalmadılar. Ayılar bölgeden uzaklaştıktan sonra ekiplerimiz 4 kilometre yürüdükten sonra arızaları başarılı bir şekilde giderdiler” şeklinde konuştu.