O il için tehlike alarmı verildi! 7.7 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Tedbir alınmazsa kıyım olacak!

O il için tehlike alarmı verildi! 7.7 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Tedbir alınmazsa kıyım olacak!

Son dakika deprem haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası milyonlarca kişi deprem haberlerini yakından takip etmeye başladı. Türkiye'nin birçok kentinde depremler meydana gelmeye devam ederken İMO İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar tarafından kritik bir uyarı yapıldı. O il için kırmızı alarm verildi. 7.7 büyüklüğünde deprem bekleniyor. O bölgede yaşayanlar dikkat!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremleri 11 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Yaşanan depremler sonrası uzmanlardan peş peşe deprem uyarıları gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin birçok kentinden sarsıntı haberleri gelmeye devam ederken İMO İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar tarafından çok önemli bir son dakika uyarısı yapıldı. O il için kırmızı alarm ilan edildi. O şehirlerde yaşayanlar dikkat! 7.7 büyüklüğünde deprem bekleniyor. Hemen önleminizi alın.

ghhghghghg-2.jpg

O İLDE YAŞAYANLAR DİKKAT! DEPREM UYARISI YAPILDI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinteki depremler 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Depremler sonrası uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye başladı. Yaşanan deprem felaketinin ardından vatandaşlar deprem uyarılarını yakından takip etmeye başlarken İMO İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Korkutan açıklamada İzmir’de meydana gelebilecek olası bir depremin Kahramanmaraş'ta büyük yıkıma neden olan depremlere benzer olabileceği paylaşıldı.

ghhgghgh-18.jpg

7.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM BEKLENİYOR

Eylem Ayatar açıklamalarında İzmir’de Maraş büyüklüğünde bir deprem olamasa bile yıkımın o denli büyük olacağını belirtti. Açıklamalarına devam eden Ayatar, 2020 yılında İzmir’de meydana gelen depremin merkezden yaklaşık olarak 70-80 km uzaklıkta olduğunu ifade ederek Sisam açıklarında meydana gelen ve merkezden bu denli uzakta olan deprem dahi Bayraklı ve Bornova’da ciddi yıkıma neden olduğunu belirtti.

hjjhhjhjhj.jpg

HEMEN TEDBİR ALIN!

Bölgede yaşayan vatandaşları uyaran İMO İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, şunları söyledi:

"Esasen bunu merkezde meydana gelecek bir depreme kıyasla, bir uyarı depremi olarak nitelendirebiliriz. Ancak bu nitelikteki depremin dahi bugün halen sorunları çözülebilmiş değil.

İzmir’de Maraş büyüklüğünde bir deprem beklenmese dahi oluşacak hasar o bölgeye yakın düzeyde olabilir. Dolayısıyla beklenen hasar hiç azımsanacak ölçekte değil. Ancak, esas konuşulması gereken bu oranlar değil, onların hangi binalar olduğunun tespit edilmesidir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN