O ilde musluğu açan hayatının şokunu yaşadı! Musluk başlıklarını sökünce ortaya çıktı: Sulardan kurtçuk çıkıyor

O ilde musluğu açan hayatının şokunu yaşadı! Musluk başlıklarını sökünce ortaya çıktı: Sulardan kurtçuk çıkıyor

Günlük hayatta yüzlerce kez kullandığımız musluklardan çıkanlar mide bulandırdı. İçtiğimiz sulara dikkat edin fark etmeden kurt içiyor olabilirsiniz. O şehirde musluk başlığını söken kadın gördükleriyle şaşkına döndü.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük yıkım ve can kayıpları tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Felaketin ardından bölgeye taşınan prefabrik evler bu kez mide bulandıran görüntülere neden oldu. Adıyaman'da prefabrik konutların musluklarından akan kurtlar deprem zedeleri de tedirgin ediyor. İşte tüm detaylar…

DİKKAT KURT İÇEBİLİRSİNİZ

Depremde evleri yıkılan veya hasar gören vatandaşlar bir bir prefabrik evlere yerleştirildi. Birçok kişinin geçici olarak kaldığı vartana prefabrik kentte sabah saatlerinde yaşanan olay herkesi tedirgin etti. Prefabrik kentte musluklardan su gelmeyince çareyi musluk başına açmakta bulan bir kişi gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.

musluktan-kurt-1.jpg

Musluk ucundaki başlığı söken kişi kurtlar ile karşı karşıya geldi. Durumu hemen komşuları anlatan vatandaşın söylemleri üzerine birçok kişi musluk başlıklarını sökmeye başladı. Muslukların uç kısımlarından çıkan kurtçukları fark eden halk ne yapacağını bilemedi.

FIKIR FIKIR KAYNIYORLAR


Yaşanan durumu anında yetkililere bildiren depremzedeler, Vartana prefabrik kentte yaşadıklarını belirterek sabah saatlerinde musluklarından çıkan kurtları yetkilileri anlattı. Yaşanan olayı yetkilileri bildirdiğini belirten bir vatandaş nasıl çözüm bulunacağı hakkında bir fikri olmadığını söyledi.

musluk-soktu.jpg


Prefabrik kentte hazır su verildiğini ifade eden vatandaş musluk sularıyla duş alındığını, yemek yapıldığını ve bulaşık yıkandığını belirtti. Her gün birçok kişinin bu su ile diş fırçaladığını belirten vatandaş sularda enfeksiyon olduğunun altını çizdi. Yaşlı ve hasta İnsanların çoğunun huzur su almadığını ve musluk suyu tükettiğini belirten bir kişi çocukların direkt olarak musluk suyu içtiğinin altını çizdi. Kentte musluk sularının acil bir şekilde dezenfekte edilmesi gerektiğini belirten bir vatandaş, musluklardan Bu kez de canlı canlı kurt aktığının altını çizdi.
musluktan-kurt.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN