O krem reklamı Süleyman Soylu'yu kızdırdı: Yasaklayacağız

O krem reklamı Süleyman Soylu'yu kızdırdı: Yasaklayacağız

Bakan Süleyman Soylu, otobüs duraklarında yer alan bir kozmetik ürün reklamına tepki gösterdi. Krem reklamındaki slogana tepki gösteren Soylu, 'yasaklayacağız' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kozmetik ürününün bir reklamına tepki göstererek, reklamın yasaklanacağını açıkladı. Soylu, belediye otobüs duraklarında yer alan ve "Kız kıza yakın olmak kadar doğal" sloganıyla dikkat çeken krem reklamına yönelik, Ticaret Bakanı ile görüştüklerini ve reklamın kaldırılacağını ifade etti.

SOYLU'NUN REKLAM TEPKİSİ VE YAPILACAK DÜZENLEMELER

Süleyman Soylu'nun açıklamaları, belediye otobüs duraklarında yer alan kozmetik ürün reklamlarının geleceği hakkında merak uyandırdı. Reklamın yasaklanması ve kaldırılması süreciyle ilgili detaylar henüz netleşmedi ancak, Bakan Soylu'nun açıklamaları doğrultusunda ilerleyen günlerde konu hakkında daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor.

1.jpg

REKLAMLAR VE TOPLUMSAL ETKİLERİ

Süleyman Soylu'nun kozmetik ürün reklamına gösterdiği tepki, reklamın toplumun genel değer yargılarına ve hassasiyetlerine uygun olup olmadığına dair tartışmaları da beraberinde getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN