ODTUFANS nedir, neden gündem oldu? Onlyfans benzeri uygulama sosyal medyanın dilinde

ODTUFANS nedir, neden gündem oldu? Onlyfans benzeri uygulama sosyal medyanın dilinde

ODTÜ'lü bazı öğrenciler tarafından kurulan "Odtufans" adlı web sitesinde, belli bağış miktarları elde edilince sansürlü çıplak fotoğraflar sansürsüz olarak yayınlanıyor. Toplanan bağışlar ile yüksek lisans eğitimlerini karşılayacaklarını belirten ODTÜ'lü öğrenciler bu hareketleriyle kısa sürede gündem oldu.

Sosyal medya "Odtufans" ile çalkalanıyor. ODTÜ'lü birtakım öğrenci kurdukları "Odtufans" adlı site ile onlyfans-vari bir girişimde bulundu. Öğrenciler bu girişimleriyle kısa sürede gündem olmayı başarırken, "Odtufans" detayları da merak edildi.

Bağış topladıkça sansürü kaldırıyorlar!

Odtufans'ta belirtilen bağış miktarı elde edildikçe sansürlenen çıplak görüntüler sitede sansür kaldırılarak paylaşılıyor. Sitenin girişinde ise şu açıklama yer alıyor:

"Bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz. Kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız. Aşağıdaki her bir tierin açılması için belli bir bağış toplanmasını bekliyoruz. Bağışlarınız yüksek lisans eğitimimizi destekleyecektir.”

 odtufans nedir

Odtufans kısa sürede sosyal medyada gündem olurken siteye erişim şuan için kısıtlandı. Kullanıcıların birçoğu siteye erişim sağlayamıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN