Öğrencilerin biletleri devletten! Ulaşım desteği başvuruları başladı! Başvuru yapan ödemeleri cebine koyuyor

Öğrencilerin biletleri devletten! Ulaşım desteği başvuruları başladı! Başvuru yapan ödemeleri cebine koyuyor

Öğrencileri sevindiren haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Evine dönecek öğrenciler bu haberle sevinçten havalara uçuyor. Yılda iki kez yapılacak destek ödemeleri için başvurular başladı. İşte öğrenci ulaşım desteği hakkında merak edilen tüm detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama kapsamında öğrencilerin ulaşım giderlerinin karşılanacağı belirtildi. "Öğrencilerimize memleket bileti bizden" projesi hayata geçirilirken ailesinden uzakta okuyan öğrenciler de bu haberle sevinçten havalara uçtu. İlköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğrenim öğrencileri için geçerli olan destek ödemeleri için başvurular başladı. İşte öğrenci ulaşım desteği hakkında merak edilen tüm detaylar…

ÖĞRENCİLERE BİLET YARDIMI YAPILACAK


"Öğrencilerimize memleket bileti bizden" projesinin müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. Ailesinden uzak okuyan öğrencilerin yardımına koşan devlet yılda iki kez gidiş dönüş bilet hizmeti sağlayacak. Öğrenciler her bilet için 2023 yılında 750 TL destek ödemesi alırken toplamda 3.000 TL'lik ödeme yapılacağı belirtildi.

ulasim-destegi-ne-kadar.jpg

ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI


Destek ödemelerinden yararlanmak isteyen kişiler başvurular hakkında araştırmalarına devam ediyor. 2023 yılında toplam 3.000 TL'lik ulaşım desteği sağlanacağı belirtildi. Ödemeler için öğrenci veya öğrencinin ailesinin ikamet ettiği adrese yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapması gerekmektedir. Yapılan başvuruların ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından öğrencinin IBAN hesabına belirlenen tutar yatırılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN