Okul müdürü ve oğlu otobüste saldırmıştı! Yaşlı adam hayatını kaybetti

Mersin'de bindikleri belediye otobüsünde bir okul müdürü ve oğlu tarafından darbedilen engelli Ramazan Polat'tan kötü haber geldi. Polat hayatını kaybetti. Polat'ın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinin ardından belirlenecek.

Mersin'de geçtiğimiz yıl 15 Aralık'ta Şehir Hastanesine gitmek için eşiyle beraber bindikleri otobüste tartıştıkları baba oğul tarafından darbedilen Ramazan Polat'tan kötü haber geldi. Olayın ardından yaklaşık 5 ay tedavi gören Polat, hayatını kaybetti.

manset-foto.jpg

Lise müdürü olan İsmet T. ile oğlu A.O.T. (17), kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat (77) ve eşi Hamdiye Polat’ı (71) otobüste darbetmişti.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK

Güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilen olayın 77 yaşındaki engelli mağduru Ramazan Polat'tan bugün acı haber geldi. Yaklaşık 2 haftadır Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda olan Polat, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polat'ın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinin ardından belirlenecek.

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından 17 Ocak 2024 tarihinde okul müdürü İsmet T. tutuklanırken, 28 Şubat 2024 tarihinde darpla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından müdürün oğlu A.O.T. tekrar gözaltına alınmış daha sonra 'Kaçma şüphesi' olmadığı gerekçesiyle tahliye edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN