Olanlardan habersiz dükkanını açan kuyumcu gözyaşlarına hakim olamadı! Meğer arka duvardan...

Olanlardan habersiz dükkanını açan kuyumcu gözyaşlarına hakim olamadı! Meğer arka duvardan...

Caddedeki kuyumcu dükkanını gözlerine kestiren hırsızlar, düzenledikleri operasyonda kuyumcuya ağır zarara uğrattı. İşte detaylar...

Van'ın Çatak ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde Muhsin Eraslan ve Tuna Eraslan'a ait kuyumcu dükkanının iş yerinin arka duvarını delerek içeri giren hırsızlar, kamera ve alarm sistemini devre dışı bıraktı. Hırsızlar, 3 milyon TL değerinde altın, ziynet eşyası ve saati çalarak kaçtı.

duvari-delip-kuyumcuyu-soydular-3.jpg

"SABAH ŞOK YAŞADIK, ZARARIMIZ ÇOK"

Sabah iş yerini açtığında hırsızlığı fark eden Tuna Eraslan'ın ihbarı üzerine kuyumcu dükkanına gelen polis ekipleri, incelemelerde bulundu, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

Tuna Eraslan, iş yerini açtığında duvarın delindiğini gördüğünü söyleyerek, "Büyük bir şok yaşadık. Dükkanımızın soyulduğunu anladık ve polise haber verdik. Zararımız çok, üzgünüz" diye konuştu.

duvari-delip-kuyumcuyu-soydular-2.jpg

duvari-delip-kuyumcuyu-soydular-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN