Öldürdüğü hamile köpeği traktörün arkasında sürüklemişti: Zanlı serbest bırakıldı

Öldürdüğü hamile köpeği traktörün arkasında sürüklemişti: Zanlı serbest bırakıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, tavuklarını yediği için gebe köpeği av tüfeğiyle öldüren ve traktörünün arkasında sürükleyen 60 yaşındaki Rauf Halil B., gözaltına alınmıştı. Halil B, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, tavuklarını yediği için gebe köpeği av tüfeğiyle öldüren ve traktörünün arkasında sürükleyen 60 yaşındaki Rauf Halil B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün İnegöl'ün Şehitler Mahallesi'nde meydana geldi. Rauf Halil B., evinin bahçesindeki tavukları yediğini öne sürdüğü gebe sokak köpeğini, av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Rauf Halil B., ölü köpeğini iple traktörün arkasına bağlayıp, sürükleyerek boş araziye attı.

Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, ihbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri de Rauf Halil B.’yi gözaltına aldı. Rauf Halil B.’nin, jandarmadaki sorgusunda, köpeği tavuklarını yediği için öldürdüğünü söylediği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN