Ölen sevgilisinin cesedine öyle bir şey yapmış ki, 10 gün sonra ortaya çıktı! İfadesi şaşkınlık uyandırdı

Şikayet üzerine polis ekipleri tarafından baskın yapılan evde bulunan cesedin akıbeti hayrete düşürdü. Kadının cesedi, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna götürülürken 3 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de 4 katlı bir apartmanın bodrum katında oturan Ensar Avuç (60), 3 ay önce Bağcılar'da Songül Kurt (48) ile tanıştı. Songül Kurt, kısa zaman sonra Ensar Avuç'un evinde yaşamaya başladı.

İddiaya göre, olay günü Ensar Avuç ile birlikte uyuşturucu kullanan Songül Kurt, düşerek kafasına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. Ensar Avuç, cesedi poşetlere sardı ve evin bir odasına bıraktı.

olen-kadinin-cesediyle-10-gun-yasadi-6.jpg

10 gün sonra Ensar Avuç'un evine misafir olarak gelen 2 kişi, poşetlere sarılı cesedi gördü ve evden ayrılarak başka bir arkadaşına durumu anlattı. Durumu anlattıkları kadın, duyduklarını 10 Şubat 2024 Pazar günü polise söyleyerek ihbarda bulundu.

Polis ekipleri, ihbar edilen eve baskın düzenledi ve poşetlere sarılı halde kadın cesedi ile karşılaştı. Kadının cesedi incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Adli Tıpta yapılan incelemede kadının başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

olen-kadinin-cesediyle-10-gun-yasadi-5.jpg

KORKTUĞU İÇİN POLİSİ ARAMAMIŞ

Polis ekipleri, Ensar Avuç'u ve evine misafir olarak gelen 2 kişiyi gözaltına aldı. Ensar Avuç'un ifadesinde Songül Kurt'un kafasını sehpaya çarptıktan sonra hayatını kaybettiğini ve korktuğu için polisi aramadığını söylediği öğrenildi.

Mahalleli Abdülaziz Akıncı, "Bir kadın ile bir erkek evde beraber yaşıyormuş. Kadın ölmüş, komşular cesedin kokusunun geldiğini söylemiş. Polisler gelmiş" dedi.

olen-kadinin-cesediyle-10-gun-yasadi-3.jpg

"DÜŞEREK KAFASINI SEHPAYA ÇARPTI"

Ensar Avuç'un ifadesinde, yaklaşık 10 gün önce beraber uyuşturucu madde kullandıklarını, Songül Kurt'un düşme sonucu kafasını sehpaya çarptığını, kaldırmaya çalıştığında beni bırak demesi üzerine bırakıp yattığını, sabah kalktığında ise Songül Kurt'un hareketsiz olduğunu gördüğünü ve olayın kendi üzerine kalacağını düşünerek kimseye haber vermediğini, koku nedeniyle dört gün önce cesedi poşete koyduğunu söyledi.

Ekiplerin çalışması sonucunda R.B. ve O.D.'nin olaydan sonra iki kez eve gelerek temizlik yapmalarına ve cesedi görmelerine rağmen kimseye haber vermedikleri belirlendi. Bunun üzerine ekipler R.B. ve O.D.'yi de yakalayarak polis merkezine götürüldü.

olen-kadinin-cesediyle-10-gun-yasadi-1.jpg

Şüpheliler hakkında yapılan araştırmada Ensar Avuç, R.B. ve O.D.'nin silah bulundurmak, narkotik, sahtecilik, hırsızlık, yağma gibi suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu ve O.D'nin uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak suçundan arandığı tespit edildi. Karakoldaki işlemlerinin ardından Ensar Avuç, R.B. ve O.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN