Önce Afrika’ydı bu kez Suriye’den! Camlarınızı kapılarınızı sıkı sıkı kapatın: Adana, Osmaniye, Kayseri, Gaziantep...

Önce Afrika’ydı bu kez Suriye’den! Camlarınızı kapılarınızı sıkı sıkı kapatın: Adana, Osmaniye, Kayseri, Gaziantep...

Meteoroloji kaynakları yeni bir uyarıda bulundu! Önce Afrika’ydı bu kez Suriye’den! Tüm ülkeyi etkisi altına alacak! 81 ilde gökyüzü gri olacak. Adana, Osmaniye, Kayseri, Gaziantep hattında ise... Camlarınızı kapılarınızı sıkı sıkı kapatın...

Meteorolojinin her geçen gün farklı uyarılarda bulunduğu bugünlerde yeni bir uyarı geldi. Hava koşulları dengesiz seyirde olmaya devam ediyor. Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum sayfası bu kez Adana, Osmaniye, Kayseri, Gaziantep illeri başta olmak üzere 81 ile uyarı verdi.

SURİYE ÜZERİNDEN TOZ GİRİŞİ UYARISI VERİLDİ

Daha önce salı günü için Afrika’dan gelen çamur yağmuru uyarısı veren Hava Forum sayfası bu kez Suriye’den gelecek olan toz girişi için uyarıda bulundu. Hava Forum’un paylaştığı verilere göre, Türkiye genelinde aralıklı sağanak yağışlar bekleniyor.

Hava Forum paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Perşembe günü 81 şehirde gri gökyüzü bekliyoruz. Aralıklarla ilçe bazlı sağanak yağmur geçişleri de yaşanacak. Ayrıca Suriye üzerinden ülkemize toz girişi de gerçekleşecek. Adana, Osmaniye, Kayseri, Gaziantep hattında çamur yağacak...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN