Otoyolda 3 kamyon birbirine girdi: Trafik durdu

Otoyolda 3 kamyon birbirine girdi: Trafik durdu

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde yaşanan bir kaza, bölgede trafik akışını olumsuz etkiledi. İstanbul istikametine seyir halinde olan 3 kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kaza, otoyolun İstanbul yönünde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında, 3 kamyonun karıştığı ve 1 kişinin hafif yaralandığı bildirildi. Kazanın ardından TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Ancak, yapılan çalışmalar sonucunda trafik, emniyet şeridi üzerinden kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlandı.

8986805.jpg

Kaza, saat 12.00 sıralarında TEM Otoyolu İstanbul istikameti Güzeltepe Viyadüğü'nde gerçekleşti. İstanbul yönüne seyir halinde olan Pir Ö. yönetimindeki kamyon, önünde aniden yavaşlayan Yakup Y.'nin kullandığı bir kamyona çarptı. Bu çarpışmanın ardından, arkadan gelen Alaattin E. yönetimindeki yapı malzemeleri yüklü kamyon, diğer kamyonlara çarparak devrildi. Devrilen kamyonun yola saçtığı yapı malzemeleri nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı.

8986811.jpg

Kazaya ilişkin olarak bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Alaattin E.'ye ambulansta ayakta müdahale edildiği belirtildi.

8986819.jpg

Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yola dökülen yapı malzemelerinin temizlenmesi için çalışmalar başlatıldı. Vinç ve çekicilerin kullanıldığı operasyon sonucunda, yaklaşık 1 saat süren yol kapanması sona erdi ve trafik, emniyet şeridi üzerinden kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlandı.

8986821.jpg

Ekiplerin yol temizleme çalışmaları devam ediyor. Kazanın sebep olduğu trafik sıkışıklığının etkileri ise halen devam etmekte. Konuyla ilgili olarak İstanbul Valiliği'nin de konuya ilişkin gerekli soruşturmayı başlattığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN