Özel Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ezberci'yi ziyaret etti

Özel Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ezberci'yi ziyaret etti

CHP Lideri Özel, İspanya'nın başkenti Madrid'de Büyükelçi Ezberci'yi ziyaret etti. Özel ziyarin ardından Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu'nun çalışma yemeğine katılacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Konseyi'nin toplantısı için ziyarette bulunduğu İspanya’nın başkenti Madrid’de Türkiye Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek, Büyükelçi Nükhet Küçükel Ezberci ile bir araya geldi.

Özel Ziyaretinin ardından akşam saatlerinde Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu’nun çalışma yemeğine katılacak.

Özel, yarın Sosyalist Enternasyonal Başkanı Pedro Sanchez’in açılış konuşmasını yapacağı konseyin, ''Herkes için Sürdürülebilir Kalkınmanın Sağlanması için Küresel Yönetişimde Reform Yapılması” başlıklı 1’inci oturumunda konuşacak.

Özgür Özel’e Madrid ziyaretinde eşlik eden CHP heyetinde, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel ve eski İstanbul Milletvekili Ahmet Ünal Çeviköz yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN